Forum przeznaczone dla przywództwa Tallamaris Elrquel
Jak pewnie wam wiadomo jedną z wizji na najbliższą erę, wymyśloną przez nie wiem kogo są trzy klany połączone w jeden. Według mnie jest to bez sensu, niszczy komunikacje między graczami i hierarchie.
Zamiast tego bym proponował specjalne forum dla rad każdego z klanu. Razem będzie tam około 20 osób, i tam razem moglibyśmy decydowac o przyszłości klanów.
Noo bede to musial mocno przemyslec jednak nie jestem do tego pomyslu jakos wybitnie optymistyczny poniewaz bedzie pewnie mase problemow zwiazanych ze wspolpraca, organizacja itd. poniewaz sie troche roznimy spolecznosciowo i strukturalnie Raczej sklanialbym sie ku jakiemus scislemu sojuszowi a nie laczeniu klanow
Jedynie na poczatku ery moglibysmy siedziec w ktoryms z tych klanow jesli szybciej zbuduja siedzibe albo oni u nas jak my ja szybciej zbudujemy w ramach wspolpracy i tyle
Mi to tam zwisa, fakt, ze fajnie byloby byc jednym wielkim klanem, jednak z doswiadczenia wiem, ze to nie wypala z reguly. Lepiej, zebysmy byli jednym wielkim sojuszem.
Wydaje mi sie ze to juz praktycznie pewne ze powstana 3 oddzielne klany w nowej erze Jednak sojusz powinien pozostac i mozna jedynie zaciesniac stosunki z PD i MG oraz sprobowac przechodzic na jakies wyzsze stadium wspolpracy
Moze sie jeszcze ktos kiedys dolaczy do sojuszu ale jakos o tym nie slychac i wydaje mi sie ze pozostanie nadal Trójprzymierze (TE, PD, MG)